Secretariële ondersteuning en transcriptieservice

Hierbij stel ik mijzelf graag aan u voor: 
Mijn naam is Natasja Beks-Kartodimedjo en ik ben sinds 2009 de trotse eigenaar van Efficere, mijn eigen firma. Efficere verleent transcriptieservices en tijdelijke secretariële ondersteuning aan medische en juridische bedrijven.

Mijn ervaring op het gebied van secretariële ondersteuning binnen deze branches bleek enige jaren geleden van grote waarde. Mede door mijn nogal ondernemende karakter en het rotsvaste vertrouwen van mijn achterban, besloot ik om mijn eigen bedrijf op te richten. En met succes.

Ik heb een behoorlijk dynamisch karakter. Ik hou ervan om snel te schakelen, veel verschillende dingen te doen en verantwoordelijkheid te nemen. Dit blijkt onder andere uit mijn nevenactiviteit als sportinstructrice. Doorzetten en oplossingen bedenken zijn voor mij vanzelfsprekend.

Ik hoor vaak dat ik een opgeruimd karakter heb en me goed aanpas binnen een bestaand team. Dat klopt wel. Ik kan prima alleen werken, maar ook samen met anderen. Allemaal redenen waarom het zo fantastisch is dat ik met Efficere op zoveel verschillende plekken kom. Misschien binnenkort ook bij u? 

Contact  

Natasja Beks Kartodimedjo 
Kees Geenenstraat 11 
5622 DX Eindhoven 
T: +31 40 248 48 58 
E:  
KvK: 17263891 0000